Beste allemaal.

Zoals je weet werken wij samen met Skopos.AI, experts in cyberbeveiliging (www.skopos.ai). Hun platform test onze organisatie continu testen op beveiligingsproblemen. Het helpt ons om ons risico op cyber- en ransomware-aanvallen te verkleinen.

In deze email vind je de installatiebutton om de app van Skopos te installeren.

Deze app scant onze laptops op kwetsbaarheden en ongepatchte software. De app gebruikt alleen technische informatie. Neem bij vragen contact op met support@skopos.ai.

Klik hier om de app te installeren