Beste allemaal,

Cybersecurity wordt steeds belangrijker voor onze organisatie, vooral omdat velen van ons vanuit huis werken. We willen ervoor zorgen dat ons merk, onze reputatie en klantgegevens veilig zijn.

Om deze reden werken we samen met Skopos.AI, experts in cyberbeveiliging (www.skopos.ai). Hun platform zal onze organisatie continu testen op beveiligingsproblemen. Het zal ons helpen ons risico op cyber- en ransomware-aanvallen te verkleinen.

Wat kan je verwachten?

• De komende dagen ontvang je van hen een uitnodiging om een stukje software te installeren. De e-mail heeft een onderwerp met de tekst 'Uitnodiging om Skopos Teams te installeren voor online beveiliging'. Deze app scant onze laptops op kwetsbaarheden en ongepatchte software. De app gebruikt alleen technische informatie en géén persoonlijke informatie. Neem bij vragen contact op met support@skopos.ai.
  • Ieder van ons ontvangt ook een vragenlijst per e-mail om onze kennis van cyberbewustzijn te testen. Dit zal worden gebruikt om te zien waar we onze vaardigheden moeten verbeteren om online veilig te blijven.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groeten,